top of page
PACKEK 02 KICSI.png
LOGO 01.png

Hard blog

Olvasd el friss híreinket, és oszd meg ismerőseiddel!

Keresés
  • info553010

De mi is az a Hard Seltzer?

Frissítve: 2021. jún. 18.

Ha még nem hallottál róla, elmeséljük, mit jelent a Seltzer, és hogy a jó Seltzer mikor Hard.


A Seltzer szó

a német Selters város nevéből származik, amely értékes ásványvízforrásairól volt ismert (a "Selterser" szó németül 'seltersi viz'-et jelent). A kifejezés igazán az 1950-es években jött divatba Amerikában, és nagyjából arra használták, amit ma szódavízként ismerünk (csak mivel a víz buborékokkal dúsításához már nem használtak szódát, a kifejezés is idejét múlttá vált).

Na és a Hard?

Ez pedig arra vonatkozik, hogy van benne alkohol. (Magyarul: ütős, de nem nagyon.)


A kellemesen pezsgő, buborékos víz elegyítése természetes ízekkel és alkohollal az utóbbi évtized nagy ötlete, a Hard Seltzer azóta hódít meg egyre nagyobb tömegeket Ausztráliától az Egyesült Államokig. Szerintünk épp itt az ideje, hogy a seltzerláz Európát és Magyarországot is magával ragadja!


És hogy a Hard Seltzer mitől olyan népszerű?

Többek közt attól, hogy magas víztartalmával segít a szervezetnek egyensúlyban maradni, emellett pedig nagyon-nagyon finom.


A mi seltzerünk, a HARD LITE újdonsága, hogy nem söralapú, emellett vegán, cukor- és gluténmentes is. A három változatban elérhető HARD LITE így azok itala kíván lenni, akik imádják a pezsgő, természetes, harmonikus ízvilágot, és még az ajánlott napi kalóriamennyiségre is odafigyelnek.

3 549 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page